Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Fasligt effektiv!

Av irmelin - 29 april 2012 10:46

När bebisen vaknar halvsex på morgonen kan man antingen sura ihop totalt eller se till att få nåt vettigt gjort. Jag gjorde båda delarna och i den följden!


Efter att ha fått i prinsen frukostgröten var han förfärligt trött och sur, ungefär i klass med hans mamma så då stoppade jag ner honom i vagnen och tog en halvtimmas promenad. Killen somnade snabbt och sov sen i en och en halv timma (farväl lunchvila) och under tiden hann jag äta frukost, maken skruva upp en nyinköpt hallampa och jag börja gräva upp ett hål i trädgården för min fina blåbärsbuske som jag fick i födelsedagspresent. När busken var satt i jorden vaknade prinsen och fick titta på medan jag grävde upp ett jordgubbsland. Jag utgick från en gammal sandlåda som var för liten, behövde ny sand, ny ram, ny placering och grävde sen bort gräslagret för resten av landet. Det tog ungefär en timma och prinsen ledsnade givetvis på att sitta i vagnen och bara titta på. Han är enligt honom själv expert på allt och vill hemskt gärna hjälpa till. Allra helst ska han vara precis där man håller på, gärna hålla i spaden/borren osv och som nu helst ligga I den uppgrävda jorden och verkligen få skit under naglarna. :)


Till sist var landet klart i varje fall och nu ska det i lite stallgödsel innan det kan planteras små jordgubbsplantor och snickras en snygg träram. Härligt med projekt!


Bjuder på bilder när landet är klart :)

 
ANNONS
 
Linda

Linda

29 april 2012 22:16

Sv: Tack för gratulationen käraste du, sent svar men har haft fullt upp :)

http://www.mittangsull.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se