Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 april 2012

Trevligt kalas!

Av irmelin - 22 april 2012 12:21

Jag hade verkligen en riktigt trevlig dag igår! Hela familjen vaknade kvart över sex, mer eller mindre pigga. Men det gjorde i varje fall att vi fick väldigt mycket gjort och när de första gästerna kom vid halv ett var nästan hela huset städat. Det är faktiskt väldigt effektivt att bjuda hem gäster när man är i behov av att städa upp allt skräp för då blir det minsann gjort.


Första gästerna var mina föräldrar som kom uppåkandes nerifrån Västergötland. Det var verkligen underbart roligt att de kom hit för att både gratta och kika på vårt nya hus :) Med sig hade de en buske amerikanska jätteblåbär - precis vad jag gått och tänkt att jag skulle plantera ute i vår trädgård! En stund senare droppade resten av folket in, familj och släkt på makens sida. Det blev så gott som fullt hus och vi hade så trevligt tillsammans! Mina mat och bak-försök verkade gå hem, man vet ju aldrig säkert... även om man provsmakat alla sorter minst två gånger :)


Jag är en sån som verkligen uppskattar att få paket, det tänker jag inte sticka under stol med. Och bättre presenter kunde jag inte ha fått! Förutom blåbären fick jag pengar till att köpa jordgubbsplantor, en otroligt vacker stor orkidée i en annorlunda snygg färg, en fin hängkruka med penséer som kunde hänga utomhus på direkten, vackra rosor och ett par perfekta snickarbyxor som jag önskat mig till trädgårdsarbete och verkning. Maken överraskade dessutom med presentkort på massage dagen innan och min kära Anette kom på oväntat besök med en jättefin vit lykta som ny pryder sin plats i vår hall. Som sagt, jag kunde inte vara mera glad!


Jacob uppskattade också kalajset, han hade så kul och skrattade och log mot oss allihop. Nu verkar han ha vant sig vid sina kusiner som är lite äldre och busar runt i ett högre tempo och med högre ljudvolym. Han sov dock gott sen på natten i sin egen säng för andra kvällen i rad. Hans mamma har viss separationsångest samtidigt som det är väldigt skönt att få vara lite mer ifred. Ett par gånger får jag dock kila in till honom och stoppa in nappen när han drömt och vaknar till. Men det står jag definitivt ut med.


Idag har vi tagit det lugnt, gått till återvinningen och även till affären och handlat det nödvändigaste. Sitter och laddar nu inför eftermiddagens träningspass med Goliath, det ska bli jättekul och intressant att få lite kritik och hjälp i utvecklingen. Hoppas herrn är på gott humör, men det brukar han ju vara :)


 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

22 april 2012 13:40

Det är underbart att få paket, låter som en bra födelsedag.

http://walkyria.blogg.se

irmelin

22 april 2012 14:15

Absolut!! Jag älskar paket :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se