Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 28 mars 2012

Prinsens första....

Av irmelin - 28 mars 2012 09:56

TAND!!! I går kväll hade prinsen varit riktigt kinkig när hans pappa var ensam hemma med honom. Han skulle inte sova...han skulle inte leka själv...han skulle inte leka med pappa...han skulle inte bäras.....han skulle INTE!! Men när vällingen kom vid halvåtta somnade han snart som en stock i pappas knä  :)


Här på morgonen var han återigen rejält kinkig, börja suga på mitt finger och vad känner jag! Något vasst längst ner i underkäken där det så småningom ska finnas fullt med huggtänder. Och mycket riktigt, efter lite bök och knöl så skymtar jag en liten vit strimma som pressar sig upp genom tandköttet! Ringde direkt till pappan och berättade den goda nyheten :) Mormor fick också en påringning klockan åtta på morgonen...hehe.


Min stora pojke!


 

 
ANNONS
 
Linda

Linda

29 mars 2012 22:41

Alltså gud han är så lik dig! Supersöt:D!!

Sv: Ja jag kan förstå att du inte hinner med dig, att du ens hinner rida :)? Mycket tid med barn och allt. Ja på de clinicar jag varit på så har man till och med haft en timme på varje pass.

http://www.mittangsull.blogg.se

irmelin

30 mars 2012 08:18

Hihi, tack :) Han är verkligen världens goaste och raraste bebis! (Inte alls partisk ;)

När det kommer till ridningen så handlar det om prioriteringar, just nu blir det ju nästan alltid lite stressigt när jag är ute men då rider jag hellre en halvtimma koncentrerat så att herrn får komma ut alls. Sen har jag en väldigt bra man som vet att det tar tid med häst :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se