Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 24 mars 2012

Rensat förrådet

Av irmelin - 24 mars 2012 19:28

Kom precis in från att ha rensat och packat ner mina hästgrejer ute i förrådet. Det är lite humor ändå för vad hittar jag...tjocka vintertäcken, en gammal martingal, en halsförlängare (borde väl heta halsförkortare egentligen ;) och en stor burk med splitternya broddar. Grejer jag till 99% aldrig mer kommer använda....men vad gör man. Packar ner och glömmer bort till nästa tillfälle. Dock hittade jag användbara grejer också såsom vanliga stigläder, engelska stigbyglar och en bra lädergjord. Perfekt om andan skulle falla på att skaffa mig en vanlig, engelsk sadel en vacker dag. Och det är kanske inte helt otroligt ändå eftersom det skulle vara kul att ta sig någon hopprunda emellanåt!


Nä, sonen vill ha välling!

 
ANNONS
 
Olivia

Olivia

25 mars 2012 20:55

Sv: Tack för din kommentar! Jag hoppades faktiskt att Du skulle skriva något tips!

Första träningarna kommer nog nästan bara att handla om att jobba från marken + att det är något jag ofta gärna gör hemma - så jag satsar nog på "hela kalaset" ändå :D
MVH

http://vivanolivia.blogg.se

irmelin

26 mars 2012 12:33

Hihi, vad roligt :) Jag läser dina inlägg varje dag och blir lika glad för var gång du har skrivit något!

Det låter som ett klokt val att köpa alltihop :) Kan även tipsa dig om att ha ett par kapsontyglar med snabbhake, det är guld värt när man har både kapson och bett på för då kan du snabbt knäppa av kapsontygeln och arbeta från marken när det behövs. Jag longerar också bara i min kapsontygel, funkar kanon!

Vill du avslöja vem du ska träna för??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se