Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 mars 2012

Fler tips från Parelli

Av irmelin - 23 mars 2012 12:20


Ovanstående, perfekt tips för oss "verkare"!


Når du inte öronen?Varför man alltid ska leda sin häst med långt rep och inte gå precis under hakan.
Pigg häst på hemvägen? Sysselsätt den och uppskatta energin!
 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

23 mars 2012 22:10

Jag har inte heller någon större koll på nån av dem, bara sett lite filmer på youtube...Sen känner jag några som ridit för Katrin. Katrin gillar jag inte alls, så hårdhänt som hon är i handen är för mig så långt ifrån harmoni som man bara kan komma (en duktig ryttare på välutbildad häst, det borde inte ens synas att hon plockar i tygeln), sen är hon mycket med spöet på hästarna också även om hon bara "petar" men det hela intrycket är för oharmoniskt för mig.

Jag gillade Carinas sätt att prata om hästen, att det är okej för honom att göra si och så....förståelse för hästen.

Men som sagt alla är vi olika med olika ryggsäckar, olika mål & vi måste alla välja den tränare som passar oss.

http://walkyria.blogg.se

irmelin

24 mars 2012 11:39

Intressant, jag reagerade också på Ks sätt med tygel och spö.

Själv sitter jag och hoppas på att vår ridbana ska torka upp ordentligt så att den blir brukbar. Jag ska ta ut en tjej som rider för CD och som har en ridstil jag gillar, förhoppningsvis kan hon passa för mig och Goliath.

 
Johanna

Johanna

29 mars 2012 08:27

Ja jag blev nästan bestört, är det sådan där ridning hon lär ut?

En som rider för Christina Drangel? :)

http://walkyria.blogg.se

irmelin

29 mars 2012 14:57

Jag blev också fundersam eftersom det inte alls är sån ridning jag uppfattat från hennes bok.

Nix, Christofer Dahlgren. Men jag rider verkligen inte rutinmässigt utan har hoppat in när det blev återbud, dock har jag varit på många av hans clinics som fotfolk. Gillar hans raka stil och man får komma som man vill med varierande typ av häst och utbildning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se