Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 februari 2012

Trevlig helg!

Av irmelin - 23 februari 2012 18:54

Jag är redan helt säker på att jag kommer få en trevlig helg  På lördagen ska jag ta  med mig Prinsen ut till stallet och medan han sover lunch tar jag ett Long Reining-pass med Goliath och fodrar och fixar i lösdriften.


På söndagen är det sen dags för mig och Anette och åka till Avesta på longer-clinic för Carina Eriksson Branderup, något som jag verkligen ser fram emot! Dels titta på fina hästar, dels lära sig något nytt och framförallt att bara prata häst hela dagen. Som balsam för själen  om du frågar mig   


Uppdaterar med att jag får trevligt sällskap av Anna när jag ska hämta hö imorrn kväll, hurra!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

23 februari 2012 21:32

Åh vad spännande med kurs för Carina!

http://walkyria.blogg.se

 
Linda

Linda

24 februari 2012 16:49

Sv: Jo men du kan nog ha rätt, på onsdag skall jag till veterinäre och då får att titta och raspa till alla tänder, sedan skall jag boka tid för tömkörningskurs, jag bara måste.
Så efter de besöken lär jag ju få ett svar varför hon är så tung..

http://www.mittangsull.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se