Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 februari 2012

Bushästar!

Av irmelin - 23 februari 2012 12:49

Igår fick jag sms från Ewa i stallet om att våra kära hästar tydligen hade rivit ner staketet mellan hagarna och helt sonika släppt ihop sig själva. Ops....


Det var Gudrun som äger araben, Dippis, som upptäckte det hela när hon kom ut för att kvällsfodra och ta in hästarna. Goliath och Dippis hade fått tillbringa dagen tillsammans efter att min medis ridit honom och på andra sidan staketet stod Ewas varmblod Lillan. Lillan är kanske inte den mest kärvänligaste hästen av alla - mot andra hästar - vill säga. Hon vill i alla fall gärna anlägga en attityd av att hon klarar sig bäst själv ;) Goliath och Lillan har faktiskt gått tillsammans för drygt ett år sen och nu hade väl alla tre bestämt sig för att det var dags att bli en lite större flock. När Gudrun hittade hästarna så stod de alla tre kring Lillans silagebal och var såna fina kompisar. Tydligen ville de inte vänta tills deras ägare hade tänkt släppa ihop dem framåt vårkanten :)


Hästarna hade som tur var inga skador och allt verkade som sagt ha gått relativt lugnt till.

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

23 februari 2012 16:58

Vad skönt, dom brukar kunna lösa sådant där bra själv :)

http://walkyria.blogg.se

irmelin

23 februari 2012 18:54

Haha, ja det var ju inte riktigt vad vi hade tänkt oss men ibland är det nog bättre att det händer när inte nervösa mattar står och tittar på :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se