Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 februari 2012

Precis landat...

Av irmelin - 12 februari 2012 15:51

...i svärföräldrahrnas soffa och lånar svärfars Ipad.Det är ju inte utan att det skulle varatrevligt att ha en egen egentligen. Vi kommer precis från vårt nya hus där vi varit och mätt alla vinklar och vrår för att veta vad vi ska ta med oss och vad vi kan köpa nytt. Känslan att kliva ini huset var precis lika härlig som den var första gången vi klev in. Det här huset passar oss perfekt!Över lunch var jag i stallet, hann precis duscha och slänga i mig maten innan vi åkte igen. Goliath fick en liten kortis med jobb från marken, han har det riktigt tufft att placera sitt vänstra bakben så nu blir det ett besök av equiterapeuten för dt här reder jag inte ut på egen hand. Den treåriga araben Dippis i stallet fick också en omgång men med hovvård. För att vara ung så skötte han sig riktigt bra, jag var noga med att han fick lyfta sinaegna ben och gav honom många pauser. På sista bakhoven ledsnade han dock ur och gav mig en fin hint om att nu fick det vara bra genom att vispa med benet i luften och lätt snudda mig. No offense taken, det var bara attavsluta arbetet fort och lätt. Nu ska jag avsluta och ta hand om sonen som håller på att ledsna ur på sin bloggande mamma :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se