Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 februari 2012

Galoppintervall

Av irmelin - 12 februari 2012 10:02

Igår tog jag och Goliath en rejäl vända på en och en halv timma! Jag hade kikat ut en riktigt härlig raksträcka på kartan som skulle kunna passa perfekt för galoppintervaller, om underlaget tillät. Och det gjorde det, vill jag lova! På sommaren är det grov stenkross i mitten av vägen men nu på vintern var det perfekt, speciellt när en skoter hade plattat till snön så att den bar lite bättre.


Goliath fick två ganska långa galoppsträckor med en skritt emellan och på hemvägen blev det två kortare, lite lugnare galopper.  Min lilla kämpe blev rejält trött och jag lät honom bestämma lite över om vi skulle sakta av och tog inte upp galoppen igen förrän han själv var redo i kroppen. Men bjöd gjorde han och hade hur kul som helst!


Längst bort på rakan upptäckte jag dessutom en ny stig som var skyltad "Glaningen runt". Det finns en sjö där som heter just Glaningen och jag vet att folk gärna promenerar runt men jag har aldrig förstått vart de tar vägen. Så nu har vi ytterligare en runda som blir minst en mil om man inte vill utöka den.


Turen igår blev faktiskt också en mil lång när jag red samma väg tillbaka. Såhär såg det ut när vi började i Gonäsheden.....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se