Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

Helt vansinnigt

Av irmelin - 31 januari 2012 12:35

Jag törs inte ens berätta vad budet på vårt hus ligger på just nu...det är i alla fall betydligt mer än vad vi hade hoppats på!! Idag ska hela processen avslutas så då får vi se hur utgången blir....


Jag ändrade planeringen för ridningen igår kväll, hade bättre om tid igår så det fick bli en uteritt istället. Bestämde mig modigt för att ta en runda kring Blötberget kring bebyggelse men även vissa etapper genom skog. Väl ute i stallet skulle Ewa och Lillan också iväg så då tog vi följe och tur var väl det för huvaligen vad det var mörkt emellanåt! Blötberget har en hel del mörka övergivna byggnader och flera läskiga gruvhål som man aldrig vet vad de innehåller.... Hästarna var också lite på tå men lugnade ner sig när de märkte att vi var på hemväg igen. Även om det är lite småobehagligt med mörkret så är det ändå riktigt mysigt att skritta iväg och sitta och prata om högt och lågt. Hästarna uppskattar också lite sällskap, även om Fröken Lillan gjorde det klart och tydligt att Goliath inte imponerar på henne det minsta :) 
ANNONS
 
Olivia

Olivia

1 februari 2012 14:43

Sv: Ne det är något jag aldrig har hört talas om, grankådsalva. Ska helt klart läsa på! Tack för tipset!
Mvh

http://vivanolivia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se