Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 30 januari 2012

Mysteriet med den försvunna kameran

Av irmelin - 30 januari 2012 13:01

I lördags hade jag tänkt ta med mig kameran ut  när jag skulle verka shettisen. Plockade med den och sen hade jag en hel del andra pinaler, dels till verkningen och en del ut till min egen häst. När jag sen kommer ut till shettisen och kikar i påsen med verk-grejer så finns där ingen kamera. Och den ligger inte i handväskan...och inte bak i bilen...och inte i den andra bilen där jag hämtade påsen...och inte hemma på skrivbordet..... Jag blev helt enkelt inte klok på vart jag hade lyckats lägga den för jag vet att jag plockade med den från skrivbordet där vi brukar ha den, och sen är det bara blankt.


Med tanke på att jag letat på alla tänkbara ställen beslöt jag mig för att låta saken bero ett tag för ibland dyker ju saker och ting upp där man minst anar det. Och mycket riktigt! Idag när jag skulle slänga ett par strumpor i tvätten så ligger ju kameran där i tvättkorgen!! Jag har ingen aning om hur den har hamnat där och jag tvivlar på att maken har lagt den där bara för att retas. Hur som helst är jag väldigt glad att den är återfunnen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se