Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Smått o gott

Av irmelin - 27 januari 2012 10:34

Nu har budgivningen på vårt hus kommit igång! Det var visning här igår med mycket folk och flera intressenter så det verkar ju ganska lovande såhär långt. Min lilla familj flydde till svärföräldrarna under tiden och fick gott fika och pratsällskap.


Svärmor lovade även att passa Jacob vid lämpligt tillfälle så att jag och maken får gå på bio och se nya Mission Imposible. Spikade slutligen söndag kväll och det ser jag verkligen fram emot!


Kom ganska nyss hem från stallet dit jag och Jacob tog en vända för att hämta hem verknings-påsen. Ska ut till Grangärdebygden och verka en liten shettiskille i morgon förmiddag. Och på söndag förmiddag ska vi dra ny eltråd i hagarna vid stallet. Främst ska översta tråden bytas ut från elband till elrep eftersom det lägger sig så mycket snö och is på banden och banden har lagats oräkneliga gånger.


Det är även på gång, när det nu blir, att Goliath ska byta hage eftersom det är lite svårt att kombinera mängden grovfoder till honom och till småhästarna. Anledningen till att det kanske tar ett tag innan det blir gjort är att vi behöver smälla upp ytterligare en ligghall och det är ju inte gjort i en handvändning precis.... Men det blir nog bra när det väl är klart :)


Och min lilla son gör ideligen framsteg! Just nu har han kunnat börja sitta upp litegrann med händerna som stöd i golvet. Det är roligt och spännande minsann och det kan man ju förstå när han äntligen får se världen ur ett nytt perspektiv! Dags att byta liggvagnen till sittdel i barnvagnen kanske, han börjar bli rätt lång förr liggdelen också.


Dags att leka lite!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

27 januari 2012 12:57

Hur känns det att sälja huset då? Känns det bra?

Sv: Ja nu har jag bokat en tid hos en ny veterinär, jag hoppas de finner felet annars blir jag tokig :(

http://www.mittangsull.blogg.se

irmelin

28 januari 2012 13:46

Det känns faktiskt riktigt bra att sälja huset eftersom vi redan har köpt ett nytt som vi vill flytta in i :)

Hoppas hoppas att nya vet ska ha några bra funderingar kring Fifa, även om det nog kan vara lika svårt för honom att direkt lista ut vad som är felet. Jag håller tummarna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se