Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Bostadsrätt till salu!

Av irmelin - 12 januari 2012 12:39

Sådärja! Nu är vår trevliga bostadsrätt färdigfotad inför kommande försäljning. Mäklaren från Länshem var och hälsade på mig och Bus på förmiddagen och hon tyckte det var en väldigt fräsch och fin stuga. Vi har ju gjort en del renoveringar med nya golv i alla tre sovrummen, nytt golv i hallen, nya tapeter i sovrummen, bytt spis, byggt trädäck på baksidan samt farstukvist på framsidan. Kyl, frys, diskmaskin och tvätt är heller inte gamla så det finns inte något att klaga på direkt. Huset är en friliggande enplansvilla i en riktigt bra bostadsrättsförening. Bra grannar, egen garageplats med motorvärmare, uteförråd, skogen bara ett stenkast bort, förskola och skola på kort promenadavstånd. Det tar cirka 20 minuter att promenera ner till stan och orkar man inte det så går busslinjen utanför vid vägen. Golvvärme i hela huset, luftburen eluppvärmning. Telefon, internet, tv går över fibernätet. Hm...kommer jag på något mer?


Är du intresserad??


         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se