Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 11 januari 2012

Kort update

Av irmelin - 11 januari 2012 13:48

Igår var det spännande värre här stan! När jag for till stallet vid halvfyra hörde jag på P4 att det skett en explosion på ABB och att det brann rejält. Ajdå, svärfar jobbar ju där, likaså svägerskans man och några kompisar till maken. Ringde maken men han hade inte hört något än så länge.


Ute i stallet fick jag sällskap av Ewa och hennes varmblodsdam Lillan ut på en tur. Egentligen skulle de bara följa med en bit i början för att sedan vända hem till en dressyrlektion. Men när vi hunnit en bit ringer Ewas telefon och hon får reda på att det är katastroflarm i stan! Giftig rök väller upp från ABB och de har spärrat av stan. Eventuellt kanske man inte ens tar sig hem... Öhh.... Och vad kunde vi göra? Inte så mycket. Vinden låg på åt andra hållet i alla fall så vi fortsatte vår ridtur och jag fick sällskap hela vägen eftersom lektionen blev inställd på grund av dramat. Man skulle ju alltså egentligen hålla sig inomhus och stänga ventilationen....INTE vara ute och RIDA!


På hemvägen ringde maken och sa att läget var under kontroll igen och att de släppt på trafiken kring stan igen. Det var ju en himla tur att man slapp sova borta en natt ;)


Efter att ha uppdaterat mig på internet läste jag att ingen person kommit till skada som tur var, mer än stora materiella förluster. Tänk hur lätt en olycka händer....


På hemmafronten så gick kontraktsskrivandet som dans. Den ende som klagade var Bus som skrek eftersom han var trött och behövde sova. Nu är vi iaf så gott som ägare till ett eget hus!


För att få in lite pengar till lånet så har jag sålt Goliaths boots, "alla bäckar små". Hoppas att tjejen som nu köpte dem får god användning för dem och att de passar hennes häst! Varför gå och spara på sådant som man ändå inte kan använda längre.


Idag och i morgon rider min medis på Goliath, fredag är vilodag och till helgen kör vi igen!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

11 januari 2012 21:15

Sv: Tack Hanna vad gullig du är! Men ibland känner jag mig som världens sämsta matte, gud vilken smärta jag utsatt henne för, fan jag borde ha vetat bättre. Sedan är mitt humör väldigt svängit, blir arg för minsta lilla så.. ja..det är väl inte riktigt bra med en själv just nu.

Detta med tömkörning, jag är ju urkass på detta, bara testat nån gång, har du nå tips åt mig? Kan jag läsa eller se någon bra film om detta?

http://www.mittangsull.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se