Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 december 2011

Fri som en fågel

Av irmelin - 23 december 2011 12:29

Nu har maken sluppit från gipset, skönt för honom! Det var dock på gränsen att han inte blev gipsad igen för så stabilt var handleden tydligen inte än. Så nu får han absolut inte göra någonting annat än de övningar doktorn gett honom. Alltså inte lyfta bebis...bära kassar....förmodligen inte köra bil heller. Gissa vem som får göra allt istället? Eh...ja. Förstå mig rätt nu, jag är verkligen glad för maken att han är på bättringsvägen meen det egoistiska lilla fruntimret i mig skriker: "Men JAG då?? Min ridning då??" Så tar den förnuftiga kvinnan i mig över och säger med lugnande röst: "Det är inte för alltid, det går snart över." Jo, det gör ju det som tur är.


Så nu lägger vi all negativitet åt sidan och glädjer oss åt det positiva beskedet för makens del och så firar vi en lugn och härlig jul tillsammans :)


Lille Bus verkar också vara på bättringsvägen. Han hade 37,9 igår kväll, inte feber egentligen men ändå inte helt ok. Idag känns han lite mera piggelin och verkar sova hela sin middagsvila utan knyst.


Och jag borde inte sitta här utan slå in de sista paketen istället! Men först vill jag bara dela med mig av en lite rolig länk från en blogg jag brukar läsa, en av de senaste som jag lagt till i favoritlänkarna förresten. Det handlar förstås om en tjej med hästar och just i den här länken visar hon hur hon har sin häst lös på stallgången. Det brukar jag också ha när jag är ensam i stallet, Goliath trivs väldigt mycket bättre med det för då kan han vara med och kolla vad jag gör och mysa när det passar honom. En film på en sådan företeelse skulle ju kunna vara ganska tråkig att titta på....men när bloggerskan speedar upp det hela blev det riktigt kul faktiskt :)


http://vivanolivia.blogg.se/2011/december/los-pa-stallgangen.html#comment

 
ANNONS
 
Irene

Irene

24 december 2011 22:42

Alltid jobbigt att behöva ta hand om eller hjälpa "sjuklingar"! :P

GOD JUL! :D

http://tabbe.blogg.se

 
Linda

Linda

25 december 2011 15:11

Sv: Ja fast för tillfället har hon ju inte skor fram.
Sedan tror jag inte hon sparkar mot nätet heller :) Tror inte det är nån fara, man får väl höja det i så fall.

God jul på dig föresten :)!!

http://www.mittangsull.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se