Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 15 december 2011

Längtar

Av irmelin - 15 december 2011 13:03

När man inte har ridit på drygt en vecka och får se en sån här film suger det rätt bra i ridtarmen vill jag lova!Jag drömde till och med i natt om att jag for till stallet, även om det inte var mitt vanliga stall utan något jag aldrig hade sett tidigare. Väl framme kom jag dock på att jag ju egentligen skulle vara hemma med Bus och hade liksom "glömt bort" att jag hade honom efter att ha lagt honom sovandes ute i vagnen. Det var bara att försöka skynda sig hem på cykeln så fort som möjligt. Problemet var att cykelvägen var så vansinnigt smal och plötsligt kände jag mig alldeles yr och eftersom cykelbanan gick som på en bro uppe i luften med stora stup bredvid så vågade jag inte cykla utan klev av och började gå. En annan sak som jag hade glömt var att cykelbanan hade stora luckor där man var tvungen att ta sats med cykeln och flyga en lång sträcka i luften innan man landade på banan igen. Att gå med cykeln och samtidigt försöka flyga var ju hopplöst. När jag kom fram till en sån där lucka så gick jag för nära kanten och råkade tappa ner cykeln. Den hamnade bland en massa buskar, men jag lyckades få upp ramen i alla fall. I fallet hade cykeln gått sönder och efter en del besvär fick jag även upp sadeln, styret och framhjulet. Även om det glappade både här och där så fick jag ihop cykeln och så var det bara att vända tillbaka en bit och försöka ta sats och ändå flyga över den där luckan för jag måste ju hem till Bus. Sen vaknade jag.


Så går det när man är en obetänksam mamma som längtar något vansinnigt efter att få ta en ridtur! 
ANNONS
 
Irene

Irene

15 december 2011 18:40

Tack för tipset! :) Misstänker att det kan bli lite som med grus dock, att pållarna tycker det är jobbigt i fötterna och undviker att gå på det. Spån är ju kanon tycker jag eftersom att det fryser fast ovanpå isen istället för att så småningom smälta igenom som sand/grus! :) Och snällt för hovarna!

http://tabbe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se