Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 december 2011

Knak och brak

Av irmelin - 14 december 2011 16:17

Bara lugn, det är inte björnen som kommer - det är bara Jacob som växer. (Åh så dåligt skämt...)


Nyss hemkommer från BVC där en trevlig dam från familjerådgivningen pratade om att vårda sin parrelation och att inte bara vara föräldrar. Nä! det kunde jag aldrig ha gissat att hon skulle ta upp ;) Var väl sådär sugen på att lyssna men jag stannade trots allt eftersom det bara var jag och en mamma+pappa till som kommit.


Vägning och mätning hann vi med innan snacket och Bus är nu 64cm lång och väger 7240 kg. Gram var det visst :) Min vänsterarm tycker dock att kilo eller gram var detsamma idag för den protesterar över allt bärande från gårdagens lucia. Bus var förresten för en gång skull vaken när vi var på BVC och protesterade bara när han skulle väga-mäta eftersom han kom nyvaken från bilen. Precis innan vi skulle klä på och åka hem hade han fasligt roligt och låg och viftade och sparkade med ett brett leende och tittade på....ja...faktiskt bara rakt upp i det vita taket. De säger ju att barn ser sånt som vi vuxna inte kan se... :)


Snart är pappan på väg hem med lite ny banangröt. Den får då INTE ta slut får då blir Bus ledsen i ögat till kvällen. Han älskar verkligen sin gröt. (Nu kände jag mig som en riktig töntmamma som skriver såna förutsägbara saker och talar i sonens ställe.)


Hepp.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se