Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 november 2011

Hujedamig...

Av irmelin - 29 november 2011 14:21

...vad han snarkar, den lille gossen! Han sitter kvar i bilbarnstolen efter vår tur till stallet. Fyllde lite halm och verkade Gs hovar. Herr G är en sån som testar i perioder...måste man verkligen stå still? måste man hålla upp hoven sådär länge? Det som visat sig funka allra bäst är när han får stå lös med grimskaftet i backen. Jag tror att det helt enkelt handlar om balans, det är lättare för honom när inte har ett rep som hindrar och begränsar. Hur har ni era hästar uppställda när hovslagaren/ni själva verkar? 
ANNONS
 
Irene

Irene

30 november 2011 18:02

Hmm, inte Tabben, inte dom äckliga i silagebalarna iallafall... Tistlarna brukar ligga kvar i boxen på morgonen och mest vara superdryga när man ska packa hönät och dom fastnar i näten! :P

http://tabbe.blogg.se

irmelin

2 december 2011 10:56

Haha, ja packa tistlar är ingen höjdare :) Tistlar kanske inte blir lika gott som silage heller, vad vet jag ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se