Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 november 2011

Stolt mamma

Av irmelin - 22 november 2011 14:52

I natt har det varit trångt i sängen...Bus skulle INTE ligga i sin säng och för att vi skulle få sova nånting fick han vill ligga och "knö" ihop med mig då. Och knör gör han, så fort jag flyttar mig bortåt det minsta så kavar han efter och ska ha full kroppskontakt. Så gissa hur mycket jag kan sova...lite svårt att byta sovställningar också eftersom lilla Bus är rätt lättväckt då.


Vid förmiddagsamningen blev det sen premiär för gröt. Vi har inhandlat banangröt från Semper som sagt och det visade sig att Bus inte tyckte att det var några konstigheter alls :) Jag tog litegrann på en sked, gjorde "mmm"-ljud och stoppade in - och han svalde! Tog bara några sådana små skedar för att testa och sen fick det vara bra. det ska ju vara roligt att äta. Tidigare på morgonen hade vi även invigt pipmuggen med vatten som han direkt förstod hur man skulle attackera, så efter gröten svalde han ner några klunkar vatten. Duktiga killen!!


Så efter en minus-natt fick vi en plus-dag :)

 
ANNONS
 
Linda

Linda

22 november 2011 20:54

Sv: Skrev ett mer ingående inlägg ang Fifas skada :)

http://www.mittangsull.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se