Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Flyttkalas

Av irmelin - 20 november 2011 17:09

Nu har herr G flyttat hem igen till Gonäsheden och han kände igen både omgivningarna och ett par av hästarna verkade det som. Vi gav oss iväg strax efter klockan elva, red första biten på asfalt och resten på grusväg. Blev omkörda av en hel del bilar men Goliath reagerade inte det minsta trots att det både passerade bilar med släp och en och annan fartdåre. Allt som allt tog det en timma med inslag av trav.


Väl framme släppte vi ihop hästarna ganska direkt och det gick inte speciellt vilt till...alls. Islänningen Hrimnir som själv anlände dagen innan var först fram att hälsa. Det blev några småtjut men under väldigt sansade former. Goliath är verkligen världens coolaste kille, han tyckte det var intressantare att leta på ett hönät så att han fick nåt i magen efter rituren :) Hrimnir gjorde heller inte mycket väsen av sig utan hakade snart på Goliath och gjorde sig bundis genom att dela hönät med G. Småhästarna var också framme i tur och ordning och pep lite men de gav sig snabbt eftersom H och G höll ihop.


Alltså ett riktigt lyckat ihopsläpp och jag är stolt över min lilla häst som tacklar nya hästkompisar på ett mycket klokt sätt!


En rätt händelselös film...bortse från mitt fåniga skratt och lite bakgrundsprat.Och några riktigt dåliga foton tagna med mobilen eftersom kamerabatteriet tog slut.


     
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se