Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Stackars Bus!

Av irmelin - 27 oktober 2011 12:52

Idag har vi varit på BVC för mammaträff och vaccination! Bus var så trött så han somnade efter en liten stund och gissa vem som blev jätteledsen när det var dags för vägning och sprutor....   Vi snabbade oss med vägningen och nu låg han på 6100 g från förra månadens 5400g. Han följer kurvan fint. Sen var det bara på med lite kläder, trösta en stund, sätta mamma på en stol och så stack två snälla tanter Bus i varsitt ben samtidigt. Mamma blundade så hårt hon bara kunde! Dock vet jag inte om Bus skrek mer för att han fick sprutorna eftersom han redan var så ledsen över att bli väckt. Men efter lite vaggande och en napp i munnen så blev han snabbt lugn igen och somnade i bilbarnstolen. Duktiga prinsen!


Vi tog vägen förbi Apoteket när vi for hem och inhandlade Alvedon Zupp utifall att herrn skulle visa tendens till feber framåt kvällen.


Nu har lilleman sovit ända sen elvatiden och det var fyra timmar sen han åt. En liten amningspaus för hans arma mor. Fast jag ska inte klaga, han sköter sig fint!


Förresten så upptäckte jag klegg i högerögat här på morgonen, på Bus alltså. Antingen är det en ögoninflammation eller så har han lite trånga tårkanaler i och med att han är lite småförkyld och nyser och kan hosta till nån gång ibland. Jag har droppat i bröstmjölk och tvättar rent med vanligt vatten, fanns inte så mycket annat att göra heller så BVC-Lena.


På mammaträffen talades det gott om www.goboken.se och nu har jag beställt deras välkomstpaket till Bus. Fina leksaker och någon trevlig bok tror jag det var, helt utan bindningstid och rätt till returnation osv. Bra deal helt enkelt!

 
ANNONS
 
Liza

Liza

27 oktober 2011 19:12

Ush det gör ont i mamma hjärtat när dom sticker sina små <3
Men det är tur att det går över så pass snabbt :)

http://dalkullans.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se