Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2011

Lite lätt halvskadad sådär...

Av irmelin - 25 oktober 2011 13:53

...på två sätt. Dels har jag vansinnigt ont i "bär-armen", den vänstra alltså som jag lägger den mesta av Bus tyngd på. Särskilt ont gör det om nätterna när jag vänder mig ner ur min säng och ska ta upp Bus ur spjälsängen. Ingen bra position alls men det finns liksom inte så många andra varianter att göra det på.


Sen är jag väl lätt "hov-skadad" med tanke på att jag i natt drömde att jag låtit sko Goliaths bakhovar (varför jag nu i all världen ens skulle komma på tanken att göra det?!). Dagen efter skoningen hade givetvis hästen gått och trampat till på skon så att halva skon på vänsterbak var böjd och så kunde man ju inte ha det. I drömmen tänkte jag att nu fick jag ett bra kvitto på varför man inte ska hålla på att krångla med skor på hästarna..det ställer ju bara till besvär och när det händer något så kan man inte åtgärda det själv. Nä - det var bara att få ut nån som kunde dra av skorna så fick han vara barfota igen. Jag skulle aldrig ha tvivlat!


Hehe...lite lätt skadad...på alla sätt och vis alltså ;)


Vet ni förresten att det är riktigt svårt att få tag på någon halm i år här i trakterna...lite retligt att min pappa har rääätt många balar hemma på gården. Men att dra iväg 35 mil för några halmbalar känns kanske lite väl....suck.

 
ANNONS
 
Bonnie

Bonnie

25 oktober 2011 15:20

Vi fick också in dåligt med halm i år:(

http://teamkarlsson.blogg.se

 
Liza

Liza

26 oktober 2011 17:50

sv: Jag bor i Mora =)

http://dalkullans.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se