Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

En härlig helg!

Av irmelin - 17 oktober 2011 14:49

Det blev en innehållsrik och mycket trevlig helg!


Började lördagen med att åka till Västansjö och verka Simba och Twix, Annas ponnyer. Båda busarna hade visst höstkänslor och kort tålamod men det gick bra ändå. Det händer mycket i hovarna, Simba lossade sula baktill och Twix visar nu tydligt hur kort hov han vill ha. Än så länge är det ett par centimeter kvar men nu rör han sig obehindrat till och med på grus, han som varit så ömfotad!


Annas barn tog sig en ridtur efteråt.


     

På lördagseftermiddagen var vi sen bjudna till makens lillebror som fyllde moppe, kul att träffa lite släkt och äta mycket gott fika och god mat. Svärmor hon kan hon! Jag och Jacob åkte därifrån vid åtta på kvällen och då var vi helt slut. Maken hade åkt lite tidigare för en fotbollsavslutning och kom insmygandes hemma kring tvåsnåret.


På söndagen gjorde sen jag och Jacob oss i ordning för en heldag ute i Pärlby, Grangärde dit tränaren Christofer Dahlgren kom för att hålla clinic i akademisk ridkonst. Även om man inte rider själv så är det otroligt lärorikt och inspirerande att titta på de andra ekipagen som utevecklats sen man såg dem sist. Sen blir det lite allmänt hästprat uppe på läktaren och det är heller inte fel! Jag blev erbjuden en ridplats för CD i april och har nu tackat ja - vilken perfekt födelsedagspresent!! Perfekt att ha några vintermånader på sig att träna också så att vi inte behöver skämmas allt för mycket när vi kommer dit :)


Jag har redan skrivit det på FB men det är värt att än en gång berömma Jacob, han sa inte ett knyst under hela dagen utan låg mest och sov och uppförde sig som den perfekta bebis han är! Alla var grympt imponerade av honom - inte minst hans mamma :) Men det måste ju bara vara så att han trivs med hästlukten i näsan....!

 
ANNONS
 
Irene

Irene

18 oktober 2011 09:43

Jättesöta små ponnysar! :D

Vad kul att det blir kurs för CD! Hade du ridit för honom tidigare?

http://tabbe.blogg.se

irmelin

20 oktober 2011 10:42

Ja visst är ponnyerna söta!

Jag har ridit för CD "hela" två gånger tidigare och senast var i april, så ett helt år kommer ha gått mellan träningarna. Så jag får allt se till att ha höjt ribban lite grann ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se