Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2011

Lysmasken 2011

Av irmelin - 5 oktober 2011 11:32

I går kväll gick jag, maken och Jacob Lysmasken som arrangeras av gymnasieungdomar utefter Väsmans strand. Man går ett par kilometer på en gångbana som är upplyst med marschaller och som kantas av diverse utställningar som gymnasiet anordnat. Det är en riktigt mysig tillställning och igår var det både becksvart och rekordmånga deltagare. Blåsten bidrog också den till mörkret genom att släcka en del marschaller och det hände mer än en gång att vi närapå krockade med människor som kom gåendes från motsatt håll.


Lillprins Bus sov under hela promenixen, duktig kille det där! Men hans föräldrar njöt av den friska luften och utställningsobjekten. Jag tog en del kort med mobilkameran för att ni i alla fall ska få en hint om vad det handlar om. I slutet av banan bjöds det på livemusik uppe i något som kallas för Röda Stugan.


      

Ledfyrar i mörkret 

  Ett spektakulärt upplyst gruvhål   Lampskärm?   Dalarna meets Sweden     Livemusiken   
ANNONS
 
Bonnie

Bonnie

5 oktober 2011 13:10

sv: Jag tror mycket av hans slitningar kommer av att han är ganska så innåttåad bak och utåtåad fram, det har blivit bättre och bättre ju starkare han har blivit i kroppen och placerar ner hoven rakare. Vi håller ju dessutom på att kortar upp tårna på honom och tillsammans med ordentlig överullningsavfasning så hinner han oftast undan med framfötterna innan han kliver på sig själv....

Musse är ju lättare numera, han sliter sina fötter fint själv även om det får tas av lite då och då tack vare hans torboväxt... Men han sliter jämt och fint. Fick ju sko om honom var 4 vecka på sommarhalvåret förut:S Nu kan jag ta av lite då och då själv mellan verkningarna.

http://teamkarlsson.blogg.se

irmelin

5 oktober 2011 16:24

Visst är det intressant hur mycket i kroppen som avspeglas i hovarna! Låter som att du har en mycket vettig plan för honom :)

Fyraveckorsintervaller med skoning är ju ingen höjdare varken för hovarna eller för plånboken :S Goliaths hovar växer också som ogräs, mer än vad jag hinner med att motionera bort i nuläget. Funkar det fortsatt bra med bootsen som du köpte till Musse?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se