Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 30 september 2011

Behändig

Av irmelin - 30 september 2011 12:31

Idag är ordet för Lillprins Bus "behändig". Vi har varit hos doktorn för rutinkoll på ögon, hjärta, lungor, reflexer och pungkulorna. Allt satt där det skulle   Bus skötte sig som en äkta prins genom att vara go och gla', han låg och tittade runt omkring sig, tittade på tant doktorn, lät bli att kissa på någon av oss och gruffade bara lite först när han blev fastspänd i bilstolen. Och på både dit- och hemresan som tar högst 5 minuter sov han som en prins. Väl hemma åt han ordentligt och somnade sen på egen hand i vagnen som nu står ute på altanen med babyvakten till hands.


Nu väger Bus 5430 g och är 57,3 cm med ett huvudomfång på 38,7 cm.


Nog är han en behändig liten klimp som sköter sig såhär bra!


 

 
ANNONS
 
Bonnie

Bonnie

30 september 2011 14:58

Duktig lillkille!:)

sv: Tack så mycket:D

http://teamkarlsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se