Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Det sprids!

Av irmelin - 28 september 2011 12:40

För er som är intresserade av barfotaverkning och naturlig hästhållning så ska ni köpa nya numret av Equipage! Information väl värd att filosofera över oavsett om man har skor eller ej på hästen. Diskussionerna är även igång på tidningens hemsida och många verkar i alla fall vara överens om att oavsett vad man väljer så vill vi alla hästarnas bästa. Och är man av den åsikten så bör man definivt fundera över varför man har gjort det val man gjort och vad det ger för konsekvenser - på båda sidor.


Jag läser (skriver ibland) även mycket på Svenska Hovskolans sida på FB där den här underbara filmen dök upp på ett härligt Paddock Paradise i Danmark. Något för SVT att sända som en kort dokumentärfilm kanske? :) Lite skillnad mot de små fyrkantiga rasthagarna som så många hästar ställs i...och vilka hästar tror ni mår bäst?



För att uppdatera kring min och Bus dag så begav vi oss mot Janolsgården här på förmiddagen. Uppe vid Lyviksberget fick jag dock en känsla av att jag borde ringa och kolla så att kursen verkligen blev av innan jag kommit för långt på väg. Mycket riktigt, kursen hade tråkigt nog blivit inställd. Den där magkänslan är visst bra att lyssna på! Så istället svängde jag av med bilen mot Saxdalen istället och vattnade och gav hästarna mineraler.


På hemvägen slank vi in på Dollarstore och införskaffade en anteckningsbok, pennor i varierande färger för att skriva ner händelser kring Bus i samt råkade få med oss en tröja + byxor med Alfonsmotiv i strl 68. Karln ska väl ha att växa i?!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se