Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Godkänt!

Av irmelin - 21 september 2011 14:51

Råkade vid halvelva få se i kalendern att jag skulle till MVC på återbesök vid halvtolv. Tjipp och hej! Sonen fick ligga under babygymet medan jag hastade mig färdig. Noterade dock lite muntert att nu för tiden funderar jag mer på vad Bus ska ha för snygga kläder som matchar än vad jag själv ska kunna ha på mig när vi ska iväg :)


Uppe hos Maggan fick jag ta stick i fingret och kläm på armen med värden som var väl godkända! Mina så gott som uteblivna knipövningar hade också gett resultat...ähum. Ridning är tydligen väldigt effektivt för bottenområdet :)


Ridit har Helena gjort idag, hon och G hade tagit en klättertur men det var rätt halt i gräset så de hade kantrat på vägen upp. Men det verkade ha gått bra med både henne och hästen i alla fall. Förmodligen bidrog bootsen till att det blev halt och jag hoppas att vi ska kunna lägga dem på hyllan så snart som möjligt. Vi bör i alla fall kunna spara dem till tillfällen på rejäl grusvägsridning och då är ju halkrisken inte speciellt överhängande. Helena verkade vid gott mod, trots vurpan, skönt med en cool medis! Hon tyckte nog det var värst för Goliath som hade blivit paff och småskraj över incidenten. Vi ska ju ut och hälsa på herrn imorrn så då får vi se om han fått några men såhär i efterhand. Planen är annars att underhållsverka och ta ett lätt pass vid hand.


Och gissa vad Bus gör? Jo, han ligger i babygymet och luftar - he likes! Fast nu ska det visst knorras lite för han håller på att somna och gör allt han kan för att låta bli :)


 

 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

21 september 2011 19:14

Å vad söt han är.
På den här bilden är han lite lik Viktor när han var liten. DVS lik vår far.

http://blogg.zettervall.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se