Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Toppendag!

Av irmelin - 14 september 2011 16:11

Idag har jag och Goliath "blivit med medryttare" och Helena är precis den typen av person som jag letat efter! Kunde inte vara mera nöjd och Herr G trivdes väldigt bra med henne också. Så nu får herrn komma ut på två stadiga ridturer i veckan så får jag rida och promenera så mycket jag kan därutöver.


Provturen gick på 45 minuter runt i Saxdalen och Jacob följde givetvis med i barnvagnen.


   

 
ANNONS
 
Irene

Irene

15 september 2011 10:16

Han är så sööt! :D Lilla ponnyn!
Skönt att få lite avlastning i ridningen!

http://tabbe.blogg.se

irmelin

15 september 2011 13:15

Tack :) Medryttaren föll också, både för utseendet och temperamentet. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att få någon som kan rida honom lite mer. I vanliga fall så vill man ju ha hästen för sig själv, men i det här läget så är det bara att inse fakta att jag helt enkelt inte hinner med så mycket som jag själv vill.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se