Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2011

Prinsessa på vift

Av irmelin - 18 augusti 2011 17:44

Vet ni vad jag har gjort?! Jag har åkt iväg utan Lillprins Bus för första gången idag! Och jag kan glatt meddela att han överlevde - och jag med   Medan min mamma passade Bus tog jag bilen ut till stallet och körde bara liite för fort både dit och hem. Väl ute i stallet ställde jag hästen vid ett träd borta vid höbalen och sen blev det verkning. Skulle egentligen bara ta "litegrann" men det är alldeles för svårt att sluta när man väl har börjat och ser allt som måste göras. Farbror Frej har inte fått manikyr sen strax innan förlossningen så ni kan ju gissa hur mycket som växt   Pållen testade att trampa runt ett par steg och stod sen som ett litet ljus medan jag höll på. Det enda jag inte gjorde var att fixa traktstöden - för det gjorde jag för ett par dagar sen - och sen ta symmetriskt in till sulan för det varken orkade eller hann jag med. Får bli vid nästa tillfälle, som måste bli snart igen.


Det var faktiskt riktigt skönt att få lite "egentid" och det funkade ju fint att åka iväg på direkten efter amning och vara borta i närapå två timmar när han ändå sover som bäst.


På förmiddagen var förresten jag, mamma och svärmor till Grangärde Musteris butik där vi både fikade och handlade. Det blev både marmelad och flera olika sorters dryck till ett mycket bra pris. Det stället kan jag varmt rekommendera!

 
ANNONS
 
Jossan

Jossan

18 augusti 2011 18:58

Stort grattis i efterskott till lillprinsen!!!!

http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se

irmelin

20 augusti 2011 19:13

Tack!

 
Linda

Linda

18 augusti 2011 19:01

Nemen gud jag har helt missat att du fått bebisen! GRATTIS!! Gud vad avis jag blir. Sötnosen fick din näsa ;)

Hoppas allt går bra!!

http://www.mittangsull.blogg.se

irmelin

20 augusti 2011 19:13

Tack! Haha, ja stackaren fick min uppnos :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se