Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2011

Ingen solning!

Av irmelin - 10 augusti 2011 16:12

Vilken lättnad! Efter förmiddagens blodprov fick vi reda på att Jacob inte behöver någon solbehandling. Han får dock fortsatt ligga i dagsljuset vid fönstret och just för tillfället ligger han och sover på amningskudden medan jag skriver här. Den där kudden är verkligen fiffig, får tacka min man för att han envisades med att vi skulle ha en sån.


Makens kompis F är här på lunch och fika och hade med sig present till Jacob. Jättefina kläder i helt rött storlek! Blev riktigt rörd :)


Och klockan tickar stadigt närmare tidpunkten då vi ska åka ner till tågstationen och hämta min kära mamma som stannar i en och en halv vecka. Det ska bli otroligt trevligt och skönt att ha henne här. Maken börjar jobba i morgon så då har jag mormor som stöd och sällskap.


Gjorde ett ordentligt svep på FB och blev alldeles varm i hjärtat över alla grattishälsningar vi fått. Tänk att folk bryr sig om oss trots att man har så dålig kontakt med många. Att någon tagit sig tid att uppmärksamma och skriva till oss betyder en hel del! TACK alla rara   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se