Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

Semestertrötthet

Av irmelin - 28 juli 2011 11:42

Egentligen vill man ju inte sova bort sin semester men det är precis vad jag och maken gör. Vi sover fram till halvtio på förmiddagarna och är hur trötta som helst när vi vaknar. Sen lägger vi oss kanske inte förrän framåt tolvtiden heller...men ändå.


Igår var jag dessutom så vansinnigt trött efter en fika hos makens morföräldrar att medan maken åkte inlines lade jag mig och sov dryga halvtimmen vid sjutiden på kvällen. Sen var jag inte riktigt med i matchen på hela kvällen... Kändes som att magen blev fem kilo tyngre på ett kick och fötterna och tårna var som stumma stubbar.


Nu när klockan närmar sig tolv, det är snart dags för lunch och sen tänkte jag mig ut till stallet för en kortare promenad med Goliath...men egentligen skulle jag lika gärna kunna gå och lägga mig på sängen och läsa och småslumra.


Tänk att man kan vara så trött....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se