Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

En härlig återförening

Av irmelin - 12 juli 2011 11:38

Efter en härlig vecka i Västergötland (ja, det kommer ett senare inlägg om vårt reseäventyr också!) så fick jag äntligen träffa min underbara häst igen igår kväll. Den här gången hade jag varken oroat mig eller saknat honom så mycket eftersom jag visste att han hade det riktigt bra hemma under Fias omsorg. Tack Fia! Men när jag väl kom ut i hagen och lillhästen kom glatt skrittandes mot mig....kärleken har inga ord. Goliath lade självmant sitt huvud på min axel och snusade med sin mule vid mitt öra. Ja ni som har egna djur förstår....


Herrn stod som ett ljus när jag pysslade om honom och när jag tog bort det värsta på traktstöden (tänk vad hovar växer mycket på bara en och en halv vecka!) höll han sig lika stilla då. När jag släppt ner hoven tittade G på mig och det riktigt lyste om honom: "Visst var jag duktig nu, matte?!"


Jag handlade givetvis en del hästprylar när jag och maken var på Gekås i Ullared under semestern, men en viktig grej köpte jag på Skara hästsportbutik på hemvägen: en tömkörningsgjord. Alldeles perfekt att tömköra nu sista månaden av graviditeten och framförallt sen när jag ska bli av med gravidkilon efter förlossningen! Goliath är en del tömkörd sen tidigare och kollade mest de första tjugo metrarna vad vi höll på med genom att vingla över vägen innan han kom på vad hans uppgift var. Han är en liten klippa den där hästen!


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

12 juli 2011 14:31

Vilken mysig herre den där hästen:) Kände själv glädjen och värmen från honom när du beskrev hur han la sitt huvud på din axel, ååh så mysigt!! :)

 
Linda

Linda

15 juli 2011 11:20

Men har du inte fått bebis än?

http://www.elmo.cybersite.nu

irmelin

15 juli 2011 17:28

Haha, nepp. Men om nån månad eller så :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se