Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Å Skalman han är tlött

Av irmelin - 27 juni 2011 20:03

Fyy vad kroppen är trött idag   Min kollegas dotter skulle kommit och provridit Goliath som medryttare i eftermiddags men kollegan var sjuk, och tur var nog det. Jag hade inte orkat. I morgon skulle jag dessutom troligtvis verkat en ponny men oavsett hur det skulle blivit tänker jag tacka nej. Nu är det vilotime.


Tog mig en kortare sväng på stan efter jobbet och inhandlade fyra pocket för priset av tre. Har hållt på och läst en deckare nu på kvällarna, tror jag har börjat på den två eller tre gånger nu utan att komma in i den så den åker tillbaka i bokhyllan. Istället ser jag fram emot triologin om Guldkompassen. Såg den första boken som är filmatiserad och gillade stuket. Böcker brukar ju vara bättre än film så jag håller tummarna. Köpte även boken Lyckan, kärleken och meningen med livet som även blivit film med Julia Roberts under namnet Eat, pray and love - har jag för mig. Tror jag ska börja med den ikväll.


Det har varit så fruktansvärt kvavt ute hela dagen, är väl delvis därför jag är trött också. Förutom från dressyrpasset igår.... Jag var tvungen att köpa mig en dricka när jag gick på stan och det blev den nya favoriten Loka Citron. Det är så märkligt, jag har tyckt att mineralvatten är BLÄ men så har Fia lurat i mig den ena smaken efter den andra och nu gillar jag verkligen drickat. Det är inte så att man klunkar i sig en hel flaska på en gång, men några smuttar i taget är verkligen uppfriskande och törststillande. Undrar om jag kommer tycka om Loka lika mycket även efter förlossningen.


Idag kom chefen förbi med en sommargåva till mig och den andra arbetslagsledaren på bygget. Vi fick varsin bok Sommar med Ernst. Riktigt trevligt och uppskattat må jag säga! Ernst tipsade både om goda och lättlagade sommarfrestelser samt hemmasnickerier som till och med jag skulle kunna klara av. Fiffig present!


Nä nu är jag lite sugen på spagetti och pås-carbonara. Maken är borta på fotbollsmatch i Hedemora, trots att det är första veckan med fotbollsuppehåll för hans del. Tydligen hade u-laget en sista match och flera pojkar hade gett återbud så då var min man snäll nog att ställa upp. Han kommer väl hem runt halvtio, lagom till att jag kryper till sängs. Kul att vi hann ses i dörren och ge varann en kyss när jag kom hem och han åkte iväg...


God kväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se