Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Klättertur

Av irmelin - 23 juni 2011 17:50

På uteritterna är min häst verkligen rena klippan. Som idag när vi tog en lättare klättertur på 45 minuter så skötte sig hästen helt på egen hand medan jag satt och höll mig i sadeln för att hålla magen stabil. Behövdes det någon extra styrning för att inte rida in i regnvåta grenar behövdes bara tygelns tryck mot halsen så tog herr G en annan väg. Bästa hästen!


Det verkar även som att den ökade motionen gjort Goliath mera framåt och framförallt - mindre ömfotad som tidigare konstaterats. Idag var ju grusvägarna lite mjukare av regnet också så G skrittade på mycket bättre. Kortare steg och något stappel på större stenar, men annars betydligt bättre. Innan vi gav oss av raspade jag ner trakterna bak nu när hovarna var mjukare. Efter turen märkte jag också att lamellranden blivit bättre för det hade bara fastnat ett fåtal småstenar där som var lätta att kratsa bort. Skönt för honom!


När jag släppte ut lillkillen i hagen och hade tagit av grimman lade han sitt huvud på min axel och myste en stund innan han gick iväg och betade   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se