Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Promenerat klart

Av irmelin - 14 juni 2011 20:58

Ikväll påtalar kroppen högt och tydligt att det blev för mycket promenerande under dagen   Vi gick på promenad med barnen på jobbet i ungefär en timma - makligt tempo - på förmiddagen. Kände mig riktigt trött efteråt och halvsomnade på jobbsoffan under lunchrasten.


På eftermiddagen var jag och Goliath ute i fyrtiofem minuter och gick. Jag får så otroligt dåligt samvete när jag inte rör på honom och han linkar fram på grusvägarna. Linkandet beror just nu bara på att han går för lite för att hålla igång hovmekanismen ordentligt och enda boten är motion. Min underbart rara häst gick sakta bakom mig i uppförsbackarna och lät mig dra honom i manen för lite draghjälp.


Sen drog jag och Fia lite tråd i sommarhagen men fick ge upp efter en liten stund för knotten var riktigt   vidriga!! Medan Fia drog i knorrar på stolparna stod jag med arbetshandskarna för ansiktet med regnjackan ihopdragen över huvudet. En vacker syn kan jag tänka! Det var nog lite bra för mig att vi inte kunde hålla på så länge trots allt för vid affären sen började jag känna av vänsterljumsken och ett tryck nedåt i magen. Körde upp matkassarna till dörren hemmavid sen för att slippa bära dem ända från parkeringen.


Så en god natts sömn och lite vila kommer sitta fint!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se