Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Slutet gott, allting gott

Av irmelin - 23 maj 2011 21:49

Plötsligt var den omvälvande kursen slut...tror vi alla hade kunnat sitta kvar i kursbussen resten av kvällen för att bara få fortsätta insupa kunskap och ställa all världens frågor. Trots att huvudet egentligen redan var proppfullt....


Även om det känns ledsamt att det är "över" innebär avslutet egentligen bara en ny början, eller en fortsättning på en redan bra början. Nu har jag både kunskap och förståelse med mig i bagaget, även om det finns otroligt många trådar som kommer behöva knytas samman under en lång tid framöver. Fullärd blir man liksom aldrig.


Dagens verkning var ett sätt för att knyta ihop påsen av kursen och många teoretiska bitar föll på plats genom den praktiska utövningen. Men det höll på att bli lite besvärligt för oss där ett tag... Fröken Olle hade lagt ut kadaverhovarna i väl slutna plastbackar under en ordentlig presenning vid ett litet elhus ute i stans centrala park. Hovarna behövde tina upp utomhus efter att ha legat frysta sen slakteriet. Det vara bara ett bekymmer...när vi kom dit ett par timmar senare så fanns det INGA hovar kvar!! Raskt förstod vi att någon (!) måste ha forslat bort backarna och detta med en bil, det var för mycket att bära bara med handkraft. Några av oss började spåna och kom på att det möjligen skulle kunna vara Tekniska Kontoret som varit där och städat bort vårat arbetsmaterial. Så Fia ringde växlen och blev kopplad till Tekniska, kopplad vidare och joo....det hade ju faktiskt ringt in någon och rapporterat om kadaver i parken på morgonen. Efter vidare luskande så visade det sig att Tekniska hämtat hovarna och kört lasset till Björnhyttans avfallsanläggning där de redan hunnit slänga ett par stycken i en container. Men man lyckades snabbt få tag på "gubbarna" som snällt fick fiska upp hovarna och sen kom de åkandes tillbaka med backarna till oss. Tekniska var dock väldigt noga med att påpeka att både Polisen och Hälsovårdsmyndigheten direkt blivit inkopplade i fallet med de mystiska hovarna!! Fast gubbarna som lämnade av hovarna hos oss igen var tydligen mycket trevliga och skrattade gott åt historien. Undrar vad personen som hittade fyndet hann tänka och vad man pratade om under förmiddagsfikat....   


Nu är det sannerligen dags att sova!


Jaaa...okej då, ni ska få ett smakprov på en av mina hovar som jag verkade under dagen! Kommentarer kör vi en annan gång för det orkar jag inte nu.


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se