Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Dagens verkning

Av irmelin - 29 april 2011 20:26

Det får bli ett till inlägg idag för Goliath blev verkad här på förmiddagen. Tyvärr kunde jag inte vara med eftersom jag jobbade och pållen hade inte varit alls förtjust i att stå med hovarna uppe så lång tid. Jag är inte förvånad med tanke på att han ganska nyligen börjat komma till ro vid uppställningsplatsen utomhus... Hovarna blev dock riktigt fina tyckte jag! Min hovis är duktig   


Sen hade jag provat att under 2-3 veckor släppa ner hovväggen eftersom "gurun" Ove kommenterar foton på Gs hovar och ville att jag skulle göra så för att få fram en bättre skålform på framhovarna. Inget som går stick i stäv med hur min hovis lärt mig att underhålla hovarna så jag förstår verkligen att hon inte var så förtjust. Men med tanke på resultatet idag ser det i mina ögon ut som att testet gett det resultat jag var ute efter. Nu blir det till att underhålla på vanligt sätt igen, och det känns betydligt tryggare för då vet jag att jag inte är "ute på djupt vatten".


Ska se om jag inte kan hitta på lite äldre foton på hovarna först innan ni får kika på dagens bildskörd.


Här finns foton från slutet av november 2010 då skorna åkte av. 


Åh stön...bloggplatsen konstrar när jag ska ladda upp nya kort....men dagens borde jag ju få till tycker jag....please wait!


              
ANNONS
 
Irene

Irene

30 april 2011 00:18

Kul att det går framåt med hovarna!
Vet ju hur mycket jobb och klurerier det kan vara för att hålla efter dom bra! :-P

http://tabbe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se