Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Framsteg!

Av irmelin - 29 april 2011 20:02

Trots en redigt piggelin häst gjorde vi några framsteg under dagens AR-pass från marken. Från att ha testat om vi kan hitta slutan på öppet spår, utan hjälp av staketet, gick det riktigt bra idag. Grymt stolt över oss båda med tanke på att jag faktiskt inte vet hur jag på bästa sätt ska lära in slutan utan stöd och att hästen periodvid haft svårt att placera sitt vänsterbak. Nu hittade vi en del fina steg på rakt spår och fick även med slutan in på volt i ena varvet. Alldeles perfekt? Nä, givetvis inte men en bra start tycker jag :)


Longen gick ju sisådär då med tanke på att Goliath hade svårt att coola ner sig, bli avslappnad och hitta form och balans. Fick helt enkelt nöja mig med att han tog start-stopp, rätt gångart och började tänka lite nedåt. Galoppen har vi inga större ambitioner med för tillfället, bara start och stopp där med och träna på att lägga in energin när jag ber honom. Jag tycker han ska få cred för att han inte barkar iväg alldeles med tanke på hur taggad han blir.


Gulleplutten hamnade på några foton också...matten lyckades dessutom använda självutlösaren två gånger...    

         


Inte för att vara partisk eller så men...han är ju riktigt snygg!! Trots magen...ähum.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se