Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 mars 2011

Klappat och klart

Av irmelin - 21 mars 2011 21:08

Nu har jag betalt in kursavgiften för CD-kursen nästnästa helg! Det ska verkligen bli så otroligt roligt och definitivt lärorikt att rida för honom en andra gång. Jag hoppas att Goliath inte har nått sin peak i förtid med tanke på hur fin han har varit nu det senaste. Planen är att inte överträna inför helgen utan bara underhålla böjning och lyhördhet. Traven har ju också bara gått från klarhet till klarhet så det ska bli intressant att få fortsatt guidning och tips på den fronten.


Pratade med fröken Fia idag och dessvärre ser det ut som att jag får hitta en annan hästskötare under kursen. I värsta fall får jag smöra riktigt rejält för maken så kan han i alla fall hjälpa mig att lasta och transportera fram och tillbaka. Själva mecket under dagen grejar jag ändå själv.


Då är det bara att vänta på att nästa evenemang blir konfirmerat, hovkursen i slutet av maj. Enligt uppgift skulle de skicka ut bekräftelser men Fia som anmälde sig mycket tidigare än vad jag gjorde har heller inte hört något. Så håll tummarna för att det dimper ner ett mail i boxen snart!


Idag slutade jag sent och herr G fick vila, men imorrn blir det en uteritt på den vanliga timmeslånga rundan i skogen. Får vi se hur mycket det har smält undan sen sist. Vi hade i varje fall snöras från hustaket här i kväll. Först trodde jag att taket rasade in och sen kom hela lavinen farandes utanför fönstret. Man blir något chockad må jag säga! Men jag var iaf vaken till skillnad mot grannarna som väcktes av händelsen i natt och inte förstod vad det var. Hade jag varit dem hade jag nog knappt vågat somna om....


Nej kära nån, nu är ju klockan efter nio - helt klart läggdags. Ska orka läsa några sidor innan ögonen hinner slå igen butiken.


Gonatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se