Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 28 november 2010

Morgonpass

Av irmelin - 28 november 2010 11:22

Oj vad det hade snöat när jag klev utanför dörren och skulle bege mig av till stallet här på morgonen! Nästan en hel decimeter. Det blev givetvis till att skotta kring stallet och haggrindarna, bra sätt att bli varm på :)


Goliath fick äta lite hö inne medan de andra dårarna gick ut i snöyran. Han skulle nämligen få sig ett markpass nere på ridbanan efter gårdagens dåliga kvalitet.  Och från marken skötte han sig riktigt fint, det är främst böjningen vi behöver få till så att han inte tappar ut bakdelen och rakställer sig. Övergångarna till trav satt där de skulle och för första gången tog jag upp en galoppfattning i varje varv på den korta linan. Han har inte alls orkat tidigare men nu tog han fattningen fint och galopperade några språng innan det var avsaktning. Övergångar bygger. Varv på varv sliter.


Herrns humör var också lite bättre idag, mer avslappnad och inga trängande bogar. Positivt!


Snart är det dags att gå och värma sig i duschen, jag och maken ska ner till julskyltningen. Blir nog en liten god fika här hemma först, vi har bakat så mycket smarrigt inför jul. Främst är det maken som bakar, han har en stor talang när det gäller bak. För det mesta blir det gott också, så länge han inte blandar i marsipan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se