Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 november 2010

Ju mer man lär sig desto mindre kan man

Av irmelin - 22 november 2010 19:53

Utveckling och kunskap är någonting som står väldigt högt upp på min lista, oavsett ämne. Främst gäller det väl ändå min kunskap kring hästar där jag verkligen inser att ju mer jag lär mig desto mer inser jag hur lite jag kan. Det är väl bara en himla tur att det finns andra som jag kan lära mig av!


På onsdag kommer min tränare/foderleverantör och numera även min hovvårdare för att barfotaverka Goliath. Personen ifråga är en sann inspirationskälla med otroligt mycket klokhet och kunskap. Om det är någon i den galna hästvärlden jag har fullt förtroende för så är det hon.


För att inte komma med världens utlägg kring det här med hovar, och för att jag själv just håller på att glänta på dörren till en ny värld av visdom vill jag ge er två läsvärda länkar:


http://www.hovvardsforbundet.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1


http://www.goodhoofcare.com/indexSV.html


Nu när ni är väl inlästa på hur en hov faktiskt fungerar vill jag lägga in några foton som jag tagit i kväll på Goliaths hovar. Betänk hur hoven kan röra sig mot olika underlag och var det största trycket hamnar på hoven när den ser ut såhär:


  


  


  


  


  


Jag hoppas få återkomma med nya foton på framhovarna (som ovan) när han blivit verkad och står utan skor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se