Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 20 november 2010

Hiss och diss

Av irmelin - 20 november 2010 20:26

Det är tydligen rätt populärt med hiss och diss, så jag vill inte vara sämre. För att avsluta positivt börjar vi med dissen...


DISS: (Häst)folk som inte är öppna för att testa nytt, tänka om, diskutera utan att nedvärdera utan som menar på att det man själv gör och alltid har gjort är det enda raka. Välkomna nya idéer, lyssna och fundera innan det förkastas och visa respekt och förståelse för att ett sätt kan fungera för någon annan. Våga lära nytt, våga lära om. Eller åtminstone visa respekt.


HISS: Barbackaridning! För det första är det så varmt och gött om rumpan, sen får man en sjusärdeles balans och känsla i ridningen. Goliath har fått slippa allroundsadeln på uteritterna det sista och han har aldrig gått bättre! Från att ha travat med huvudet höjt och velat pinna på så fort det bär av i trav kan han nu lugna ner sig och även sänka huvudet och slappna av. Den känslan när hästen självmant väljer att jobba rätt med sin kropp medan du själv sitter med så lite utrustning som möjligt på hästryggen går inte av för hackor vill jag lova!


En extra liten HISS till min häst för att han är inne i en underbar mysperiod med mycket gos och kel!


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

21 november 2010 14:05

Gillar ditt diss Hanna... är nog inte bara hos "hästfolk" det borde anammas ;)
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se