Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Långtur

Av irmelin - 14 november 2010 21:38

Idag har varit en riktigt härlig hästig dag!


Först åkte jag ut till Goliath på förmiddagen och styltade omkring en stund ute på grusvägarna där modden inte var riktigt lika illa som ute i skogen. Tränade lite på halter och igångsättning till trav, vilket funkade hyfsat på taggad häst. Han är i alla fall inne i en riktig mysperiod, min lilla häst. I går kväll när jag kliade honom under manen ställde han sig med nosen vid mitt öra och snusade och pillade med mulen. Mys!Dagens stora event var dock långturen på Janolsgården som jag och polisen gett vår vän Anna i present. Det blev en riktigt lyckad tvåtimmarsrunda med mycket trav och galopp. Jag red ponnyn Sindad - barbacka, men efter att ha fått in känslan så gick det fint. Barbackagalopp är alltid en höjdare!


                                       


  


Ja - jag ringde till min far och gratulerade :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se