Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Andra snön...

Av irmelin - 22 oktober 2010 09:28

...kom nu i morse. Hoppas bara att det inte blir allt för halt på vägarna nu när jag och Yaris ska ut på långtur tillsammans. Ser faktiskt fram emot att åka alldeles själv, köra långt, stanna en sväng i Örebro och gå runt i hästbutikerna och sen komma hem till mina föräldrar. Mysigt! Imorrn blir det heldag i ett kallt ridhus, men inspirationen jag räknar med att få kommer hålla mig och Marre varma :) Kul kul kul!


Sa hejdå till Goliath igår kväll, han tittade surt på mig för att han var tvungen att bli kvar ute i hagen när Lillan gick in för lite pyssel. Vilket tårdrypande avsked....nej, då var mitt och makens avsked betydligt trevligare.


Måste hinna springa på toaletten innan min lilla frukostrast är slut. Återkommer med spännande berättelser från "slätta"!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se