Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 21 september 2010

Olycksfall

Av irmelin - 21 september 2010 13:18

Det är lite synd om mig...fast jag är en klant.


Idag skulle jag kliva över en barngrind på jobbet samtidigt som jag hade en korg pennor i ena handen och tre små barn framför mig. Halvvägs över grinden kände jag hur min toffla hakade i barngrinden, och ni ska vet att vi brukar gå och muttra över den där bara för att den trillar ner av sig själv. Men inte idag. Idag satt den stenhårt fast, för det var ju jag som hade satt dit den :) Hur som helst, i fallet hinner jag röja undan barnet som stod mest olyckligt placerat och troligtvis skulle hamna under mig så han faller lätt åt sidan utan att skada sig. Korgen med pennor håller jag fortfarande hårt i och därför får höger underarm ta en smäll. Men allra värsta smällen får vänster knä ta, rakt ner i det stenhårda golvet. Jag ska vara helt ärlig, jag sa både ordet f-n och grät en tår inför tre stycken chockade tvååringar. Eftersom mina kollegor inne i det andra rummet bara hört ett brak men utan efterföljande gråt tänkte de att det var nog ingen fara, jag var ju dessutom där ute. Inte förrän jag hade ojjat mig en stund i min ensamhet och förtvivlat gnidit på mina blåmärken kunde de visa sin oro när jag kom utlinkande från hallen. Och eftersom det inte gjorde lika überont längre tyckte de också mest att jag var en klant och vi skrattade gott åt alltihop.


Men nu gör det rätt ont...armen som fick sig en törn känns lite öm efter någon muskelbristning och knäet gör ont mest hela tiden. När jag går känns det som att något slags elastiskt gummiband under knäskålen inte är lika elastiskt längre. Och att köra bil hem med vänster fot på kopplingen var ingen hit eftersom knäet fick böja sig var gång jag skulle växla.


Det är synd om mig....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se