Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Ibland gör man bort sig

Av irmelin - 13 september 2010 13:52

Idag vid lunchtid hade en kvinna i stallet ringt till mig, ringde upp efter en liten stund när jag sett det missade samtalet. Hon klämde stressat ur sig att jag skulle haft morgonutsläppet idag och när hon kom dit för att ge lunch stod hästarna fortfarande inne. Om man får lov att uttrycka sig så.... FUCK! Tydligen hade jag råkat se helt fel på dagar när jag skrev upp i kalendern igår morse. Hade jag varit vid mina sinnens fulla bruk hade jag då aldrig skrivit upp mig för utsläpp en dag när jag börjar halvsju på jobbet. Ja...det är som det är. Var i alla fall en otrolig tur att hon hade åkt dit för att fodra och upptäckte fadäsen.


Som tur är tror jag inte hästarna dog, de var väl mest lite hungriga. Men någon....hm...kommer ju dubbelkolla och trippelkolla sin kalender ikväll så att resten av dagarna stämmer för månaden!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se