Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 12 september 2010

Hagen är klar

Av irmelin - 12 september 2010 18:27

Jag tror att både jag och Anders blev positivt överraskade när vi slutfört utbyggnaden av Goliaths skogshage. Det blev heller inte riktigt lika trångt som vi trott mellan stenmuren och vägen, borde inte vara några problem för två hästar att samsas. Goliath verkade också trivas med att kunna gå och äta av höstgräs och buskar, han lämnade till och med hö kvar i höhäcken. Sällsynt! Nu har det i alla fall blivit bra mycket närmare för oss att släppa in och ut ur hagen samt bära vatten till vinterhalvåret.  


Gjorde även en variant på att hålla hö/halm fräscht och slippa ha det liggandet på backen. Tog några grangrenar som vi röjt undan och lade som skydd. Får se hur det funkar...


  


Det blev en del björkar fällda i varje fall...det mesta till ved och några raka stammar till bommar. Nu ska det bara göras hinderstöd..."bara".

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se