Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

Brunett

Av irmelin - 30 augusti 2010 21:34

Tro det eller ej men jag har gått och blivit brunett. Blev så hjärtligt less på mitt blonda hår som såhär på höstkanten mest känns grått och trist. Det var inte helt lätt ändå, att äntligen våga ta steget. Tröstade mig själv med att det ändå bara är en toning och ingen fast färgning. Började med mörk guldblond, men det blev både för guldigt och något åt det röda hållet. Rött är ett big NO NO för mig så idag spatserade jag återigen in på Åhléns och köpte mig den här gången färgen mörkblond. Om ni ser färgen mörkblond framför er tänker man sig, i alla fall jag, fortfarande något som ser ut som blond. Tänk om. Mörkblond är ett solklart fall av brunett, fast det visste jag redan eftersom jag testat färgen en gång för några år sen när jag också hamnade i "hårmisär". Ikväll blev det även lockar i håret. En frisör sa en gång till mig att det är så mycket svårare att få ett tonat/färgat brunt hår lockigt. Icke. Det gick riktigt fint, lockarna känns nästan lite stabilare än när de var blonda.


Stackars kollegor och barn, tänk vad de får stå ut med. Det var flera barn som skeptiskt stirrade på mig idag när de kom in på förskolan. Innan jag började prata och de insåg att det inte var någon synvilla utan deras gamla vanliga, tokiga fröken :)


Over and out, from the Dark side!

 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

30 augusti 2010 22:09

Hann aldrig hålla mitt långa tal om dig på ert bröllop. Det handlade en del om ditt hår.

http://blogg.zettervall.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se