Irmelin - den starka

Alla inlägg under juli 2010

Av irmelin - 1 juli 2010 22:21

Vet ni hur otroligt skönt det är att sätta sig i en frisörstol och halvsova bort tre timmar av sitt liv när man haft öppning på jobbet och inte gått och lagt sig i tid kvällen innan. Nice! säger jag bara. Själva frisörandet var också riktigt lyckat. En ny rätt kort klippning, nya slingor, nytt schampo+balsam+värmeskydd samt planering inför brudfrisyren samt sminkningen. "Min frisör" är nog egentligen ännu bara en trainee men hon är utomordentligt duktig och mycket trevlig och avslappnad. Jag har lyckats lura dit sambon inför vigseln också och han råkade få samma tjej. Lyckat!


Imorrn börjar jag också tidigt och kommer inte ha sovit tillräckligt länge då heller. Men imorrn är min sista jobbdag innan semestern så det får det vara värt. Efter jobbet ska jag hämta min armbandsklocka som jag verkligen saknat, köpa sömlösa - hudfärgade trosor att ha under brudklänningen samt stay-ups.


Därefter ska jag hinna ta ut Goliath en sväng på ridbanan och köra igenom våra övningar i AR. Verkligen skärpning där, måste hinna med fler gånger. Och på kvällen blir det nog Ludvikafesten och en kik på Eric Saade.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se