Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

The Wedding

Av irmelin - 31 juli 2010 17:35

Jag måste väl ofrånkomligen skriva om en viss liten tillställning som ägde rum för cirka två veckor sedan samt om den efterföljande resan :) Det blir inte långt men det ska göras.


Den 17 juli 2010 klockan 15.00 gifte jag mig med Per Jonas Helin och dagen kunde inte varit mer fantastiskt. Allt var precis lika underbart som jag föreställt mig, om jag nu kunnat föreställa mig något liknande. Min kära vän Anette påminde mig efteråt om att jag sagt till henne efter vigseln att jag inte kunde le MER än vad jag redan gjorde. Vi upplevde både solsken, åska, regn på tvären och slutligen sol igen. Man kan undra om det förebådar ett gott äktenskap? Själva vigseln var gemytlig och avslappnad tack vare den rolige prästen Håkan Henriksson och den efterföljande festen var alldeles magisk och underbart rolig tack vare vårt exellenta värdpar; min syster Kristina och hennes man Niclas samt alla härliga familjer och vänner som delade vår dag med oss. När vi gick och lade oss den kvällen kunde vi konstatera att allt varit perfekt, om inte ännu bättre!


  


På måndagen efter bröllopet tog vi buss, tåg och flyg till Kroatien, Dubrovnik för en härlig veckas ledighet tillsammans. Det blev också en lyckad tillställning rakt igenom men god mat, trevligt hotell, fina utflykter och en härlig tid för bara oss två. Jag ska bjuda på några smakprov från resan...


  

Vyn över vår hotellpool där man hade utsikt över Adriatiska Havet. 25 grader i poolen så gott som var dag!


   

En del av Gamla Staden i Dubrovnik som var totalt sönderbombad för endast 19 år sen.


   

Vår dagsutflykt med buss till Montenegro och Kotorbukten där den konstgjorda ön Our Lady of the Rock utgjorde ett av resmålen. Ön hade skapats av 30 skepssvrak och samlade stenar under 200 år som en hyllning till Jungfru Maria där man byggt en kyrka i hennes namn. Kotor var magiskt...


   

Gifta.


   

Han....


   

...och hon.


Och så levde de lyckliga i alla sina dar'! 

 
ANNONS
 
fanny

fanny

1 augusti 2010 20:26

åå så härligt det såg ut gå gärna in på min blogg

--> fannys.bloggplatsen.se

http://fannys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se